Beszámoló, sajtószemle és képgaléria a 14. rigás találkozóról, az Oldtimer Expo és Sokadalomról

Idén sem hagyhattuk ki a lehetoséget, hogy megjelenjünk a 3. Oldtimer Expón. Ezúttal Rubens fórumba szánt beszámolóját olvashatjátok lejjebb, de álljon itt egy szerény sajtószemle is, melyekben kivétel nélkül helyet kap a Riga Klub standja!

 

Üdv mindenkinek Rigás társak! Megcsináltuk!!!

Mérhetetlenül boldog vagyok, hogy részese lehettem immáron másodszor Európa egyik legnagyobb veterán Expójának!
Minden tekintetben hoztuk a formánkat és nem okoztunk csalódást sem a szervezoknek sem pedig a látogatóknak! (magunknak talán egy kicsit). Nagyon jó visszajelzések érkeztek hozzánk és alább Kipe által leírt -Közlekedési Múzeumi kiállítás- ismét azt mutatja, hogy kincs van a kezünkben és nem is akár milyen!!! Nagyon örülök, hogy meg ismerhettem Tatumadarat aki megalkotta nekünk remek szórólapunkat, de sajnálom, hogy nem találkoztam Fülöp Zsomborral! Nagyon sok érdeklodo volt a Rigák iránt és rengeteg információt adtunk az ide látogatóknak!
A filmvetítés egyszeruen fenomenális volt igazi korabeli fílinget kölcsönzött a standunknak és ezért köszönet Mr2t.-nek! Kapcsolataink bovültek más klubokkal és itt köszönöm meg a Fóti Gyula vezette Pannonia MGTSZ teljes tagságának azt a korrekt és segítokész hozzáállását klubunkhoz amit az egész expó és különösen a közös guruláson tanúsítottak irányunkba! Óriási élmény volt legalább 60 Pannónia gyurujében motorozni és együtt “füstölni” Angyalföld utcáin!!! Bírtuk a tempót és figyeltek ránk a zárómotorok és lehetové tették a folyamatos haladásunkat! Sajnos csak 4 Rigával voltunk jelen, de arányaiban nézve ott voltunk azért! Németh Gyuri 12-esének motorgenerálja szombaton fejezodött be és éppen a gurulásra tartva a típus konstrukciójának egyik gyengéje fosztotta meg a felvonulástól! Kuplungkosárból kiszakadt a kis fogaskerék! Ez sem szegte kedvét mert mind három napon számíthattunk rá és köszönet a spaniferezésért mert még mindig a parkolóban kötözgetném a motorokat! Gyuri lánya és Gondos Árpi is segített a pakolásban köszönjük!
Nagyon gyorsan eltelt ez a három nap,de megérte mert jól éreztük magunkat és büszkék vagyunk rá amit elértünk! Köszönet mindenkinek aki ebben részt vett tevolegesen és azoknak is akik nem lehettek ott, de szorítottak értünk hogy méltóképpen képviseljük azt a szubkultúrát ami hazánk motoros társadalmának nagy részét indította el a motorozás széles útján!

Rubens

Jelenleg 5 galériát tekinthettek meg, íme:

100_3528

Németh Gyuri képei

IMG_0598

Gondos Árpi képei

IMG_0540

Guriga képei

p1000251

Rubens képei

100_3594

Kipe képei

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.