Janar Ja Siis Észtország fővárosában, Tallinnban alapította meg Vintage Garage Custom nevű műhelyét. Két, klubunkat is érintő témában küldött nekünk néhány képet és infót.

Delta RMR24  

“Restaurálás és szétbontás előtt a motor futásteljesítmény 456 km volt, viszont a külső elég megviselt állapotban volt. Megkezdődött a felújítás, a cél egy egyedi megjelenésű motor volt.

 

A motorblokk teljes felújításon esett át, új skf- csapágyakat,  (beleértve a kerék csapágyakat is)  felújított  főtengelyt, dugattyú és gyűrűt. Erős kuplung kosarat és egy új kuplung szettet. A motor és felfüggesztés matt fekete színt kapott a kormány egyedi  megrendelésre készült. Az egész elektromos rendszer cserélve lett a  gyújtótekercs és a vezetékek is új. Küllők és minden más fém alkatrész galvanizáláson ment keresztül. Kerekek, tank, sárvédők, kerekek homokfúvatva,  festett és lakkozva. Anyák, csavarok,  rugók, stb. minden új. A felnik piros festést, a nyereg új bőrkárpitozást, a kipufogó hangtompító halfarkat és a tank festett lángnyelveket kapott az egyediség és a Custom stílus érdekében.”    Az elkészült Delta motorról itt nézhettek meg egy rövid kis videót: 

https://www.youtube.com/watch?v=b2-BQuaz4co

 

Riga-13

Erről a motorról kicsivel több képünk, viszont sajnos már kevesebb információnk van. Ami jól látszik ezekről a (kis) képekről is, a motor szintén mindenre kiterjedő felújítást kapott és a színvilágot elnézve, valószínű,  – a megrendelő / tulajdonos, egy hölgy lehetett 🙂

Web: http://restaureerimine88.wixsite.com/mopeed

 

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.