Fergeteges hangulat, veterán autók és motorok dübörögnek körös-körül, évjáratban  a kezdetektől a hetvenes évekig, korhű ruhákba öltözött hölgyek és urak mindenütt, olaj és benzingőz szaga. Ilyen egy tökéletes időutazás! Kevés olyan veterán autós / motoros rendezvény van kishazánkban ahol ennyire intenzív élményt kap egy benzingőzzel fertőzött.

Itt nem kordonok mögött  lagymatag zene kíséretében téblábolsz néhány aggastyán autó körül egy tornateremben, itt  lélegzik  él minden, mindennek hangja, szaga, ritmusa van!  Olyan autókat motorokat nézhetsz tapinthatsz meg esetleg ülhetsz bele a tulajdonos invitálásával  amik máskor garázs mélyére dugva légyfingtól is elzárva tartanak, felfoghatatlan hangulata van a több száz korhű ruhába öltözött résztvevőnek és közönségnek, mindenki mosolyog és örül a pillanatnak ami körülveszi. Balról egy Indian motorkerékpár parkol,  jobbról most indítják be a két (!!!) Bugattit miközben félre kell állnod mert szemből jön egy Vw alapú szivar versenyautó és mindezek hátterében kb.  öt méterrel távolabb 3 db Delorean  áll a sorban egymás mellett  ….eszméletlen 😉

Az az idei rendezvényről elmondható – ennek volt most a legütősebb járműfelhozatala. Volt itt minden a Bugattitól a Skodáig és idén a délutáni kezdésnek köszönhetően esti lámpafénynél is dübörögtek még az autók-motorok fönt az ovál pályán.

Tavaly itt ünnepeltük a klub 10 éves jubileumát, idén nem mint klub, csak magánszemélyek  jelentünk meg ezen a remek rendezvényen.  Kevesebben voltunk Rigások, de a hangulat, a közösség és az egész történet atmoszférája idén is lehengerlő volt…kár hogy feltehetőleg ez  volt az utolsó ilyen jellegű rendezvény a Millenáris bringapályán mert jövőre átépítik, felújítják azt.  Három Rigás Rigával + az ismerősök, ifjú hölgy Simsonnal és még néhány ismerős arc a klubunkból egyéb veterán motorral, autóval.  Idén is mentünk fönt a pályán  ami azoknak is feledhetetlen élményt nyújtott akik esetleg már tavaly vagy azelőtt megtapasztalhatták ezt, nemhogy azoknak közülünk akiknek csak idén volt erre először lehetőségük. Remek szombat délutáni program volt, örülünk hogy idén is részesei lehettünk az eseménynek !

És most beszéljenek a képek, íme :

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.