Egy kis összefoglaló a Szombati és Vasárnapi napokró (2005.07.09-10) eseményeiről Fórum bejegyzések alapján:

KIPE írása a Július 9-ei eseményekről: – 2005. júl 10. 09:28
“Nos,amíg várom az eső végét,hogy mehessek (!?) a következő talira,megírom a tegnapit:
A “keménymag” természetesen ott volt,igaz a nyaralások véget egy-két törzstag igazoltan hiányzott.(nagyobb kihagyást követően Poteka is jelen volt ! )Ismételten találkoztunk új arcokkal és motorokkal is!!! 6 vagy 8 Riga volt 1 Verho,1 Karpatija + 4 egyéb szerkezetű motor. (robogók,Puch éééés Rigapeti Simson Star-ja ).
Résztvettünk mindenféle egyéni és csapat versenyen,legek versenyén,jókat dumcsiztunk a rigás pavilonunknál, haverkodtunk simsonos, vespás tagokkal és végül de nem utoljára nyertünk pár díjat,oklevelet : a legfiatalabb motoros,a legszakadtabb motor 1. díjait kaptuk meg oklevél formájába.Volt jópár II.-III. helyezésünk is,asszem a leg eredetibb és legszebb kategóriába,és ami a lényeg Rózsahegyi Peti is dobogós volt / II.vagy III.,már nem emlékszem / az egyéni ügyességi versenyen.Ez a Simsonok és a szétszúrt-agyontuningolt robogók közt igen szép eredmény egy Riga 12-el!!!
Ja, és kaptunk még egy díjat,mint klub.A klubok versenyének vígaszdíját egy Simson klub-os bögre képében./ ezt jelenleg én birtoklom :)) / Emberek, négy (klub) induloból a negyedikek lettünk !!! Hurráá 😀
A hangulat jó volt,a szervezés is profi (!!!) a Mókus Street Fighter Show meg egyenesen szuper!!! Bő 30 perces bemutató két Simson Starral + 1 Pannóniával (!!!) A reggeli esőt követően az ég kitisztult és egész nap olyan napsütés volt mint állat ( szerintem jópáran jól le is égtünk… mármint a napon ).
Jaj, és volt fordulatszám mérés is !!!!Naná hogy beálltunk a sorba :))) – Lehet tippelni milyen értékek jöttek össze! 🙂 Az én 30 éves Babetta kinézetű Puch Maxim forgott 6500 – at…..most megnéztem itt a honlapon,a MINI kezelési könyvében ez szerepel : 4400-5200 közötti max ford. = 2,2 LE teljesítmény. Nos,ehhez képest a Bacsi R4-e ami “megnyerte” a legszakadtabb kategóriát és 35 éves darab,6450-et pörgött Poteka és Rókapimpó gépei meg 8 és 10ezer fölötti értéket hoztak!!! Vagy az eredeti gépkönyvben nem stimm valami,vagy mi rendelkezünk túl profi gépekkel. 😀 😀
Este a díjkiosztót követően 6 óra (!!!) körül pakolásztunk és mentünk haza.
Köszönjük a főszervezőknek : SISMSON KLUB és MOPED 91 KFT valamint a többi klubnak : VESPA KLUB,ROBOGÓ KLUB,( RIGA KLUB ) és a GAIA-s csapatnak is a jó hangulatot és a remek találkozót.”

Rókapimpó (Rózsahegyi Peti) bejegyzése a 10-ei, tököli találkozóról: – 2005. júl. 10. 19:47
“Na a mai tali is megvolt! 😀
Reggel 8:55-re értem Tökölre MZ-vel, még csak Bacsiék voltak, de velem együtt érkezett a Kórády family is utánfutón a Kárpátival és a stellával. Körbenéztük a börzét, nem volt nagy a választék. A motorosok meg csak gyűltek, de a rigások nemigazán. Aztán egyszercsak begurult (kb fél 11 körül) a Riga peti a szép rigával, mögötte a Zsuzsa (a csaja) a narancssárga 12-essel. Bacsi rátelefonált KIPÉre hogy hol van már, mint kiderült nála szakadt az eső, de azér Bacsi hívására eljött kocsival körülnézni. 11 és 12 között volt a felvonulás Tököl utcáin rendőri felvezetéssel. A 4 DB Riga jól bírta a felvonulást, egyszer sem kellett megállni gyertyát pucolni! :DD Visszaértünk, mér egy kis nézelődés és már meg is jött a borulás, pár perc múlva már szakadt az eső. Az idő egész délig jó volt amikoris elkezdett szakadni az eső ami egyből “oszlásnak” indította a “tömeget”. 🙂 Elköszöntünk, bemenekültünk egy “buszmegálló” szerű alá, megvártuk míg elállt az eső és elindultunk hazafelé (Riga, Zsuzsa meg Én). Kalandos 2 és fél óra alatt haza is értünk csurom vizesen. 😀

Amúgy Ez a tali jobb is lehetett volna szerintem. Semmi program, csak a börze + a felvonulás. De azér a rigások itt is megtalálták egymást és jókat beszélgettünk.
A jövőben is minél több talit. A fóti veterántalálkozó 2005 szeptember 10-én lesz. Mindenkit szeretettel várunk!

Addig is éljenek a RIGÁK!
by Rózsahegyi Péter”

A 9-ei Moped Show-ról további képeket a Vespa Klub oldalán és a Simson klub oldalán (ehhez simsonos regisztráció szükséges) láthattok!

Jelenleg egy fényképész képeit láthatjuk a két nap eseményeiről, íme:
Gaga (Kórády Zoltán) képei napokra bontva:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Július 9 by Gaga

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Július 10 by Gaga

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.