Sziasztok! Tóth Dániel vagyok Miskolcról.

Van két Rigám, erről szeretnék néhány képet nektek bemutatni.

Van egy Riga 16-om ami 1977-es gyártmány, de még s57-es blokk van benne. Az apámé volt, de mivel már jóideje nem használta, nekem adta. A festése sajnos egyiknek sem eredeti, de nekem így is nagyon megfelel.

A másik Rigát nemtom hogy hova soroljam, aminek a tankja olyan mint a 22-es é, de a blokk s58-as , a kipufogó rövid rakéta alakú volt eredetileg.Az ülés egy Jawa 350-esé, az előző tulajtól így vettem. Utána kicsit átvariáltam, átfestettem feketére, új kipufogó dob ,stb. A gyártási évről nemtudok semmit, mert a dögcédula hiányzott róla. Ezt egy öregtől vettem , akinek a lomosában árválkodott.
Még erről a motorról annyit, hogy k60 as karbi volt rajta, de a tűszeleppel semmit nem tudtam csinálni hogy az zájon, amikor az úszóház megtelt, így folyt világba. Vettem hozzá még egy k60B-t, aminél ugyan ez a hiba jelentkezett. Akkor felbosszantott, és vettem a jól bevált k35 ös karbit hengerrel együtt. Utána pöccre indult.

Aztán végül a Jawa Mustangom ami szintén 1977-es gyártmány, ami igencsak rossz állapotba került hozzám, a kép a felujítás után készítettem.

Üdvözlet minden Rigásnak!

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.