Miniszerelés, Delta-vontatás és felhőtlen jókedv

Mini Riga szereléssel egybekötött találkozót szerveztünk, a Tokaj lábánál, melyhez Miskolcról és Tiszatarjánból érkeztek.

Sajnos kiderült, hogy a miskolci kollégák nem tudnak jönni, mert Zsóri Zsolti motorja Miskolc határában meghibásodott, ezért visszafordultak. A tiszatarjániak, Nagy Zsolték, csak jelentős kerülővel – az árvíz miatt – érkezhettek meg. Ezért kevés idő maradt a szerelésre, de mégis sikerült életem egyik nagy álmát teljesíteni, a bejáratós Riga hangját meghallani, mihez hasonlót Zsolt sem tapasztalt már csaknem 30 éve.

A hazaút sem ment sajnos tökéletesen, mert a fia Deltája elromlott. Rögtönzött megoldásként, egy 15 méter vastag kötéllel, azt kezükben tarva jutottak – vontatva – el hazáig. Minden emelkedőnél kis gázt adva próbált felkapaszkodni rá. Hazatérve, az Zsolt megpuszilta a motor tankját. Rossz emlékül talán csak a sajgó kezük maradt meg ideig-órág, de ez a nap szerintem örök emlék midnenki számára. Én pedig köszönetet mondok mindezért!”

Margitai Gábor

Error type: "Forbidden". Error message: "The request is missing a valid API key." Domain: "global". Reason: "forbidden".

Did you added your own Google API key? Look at the help.

Check in YouTube if the id PLWr1kxG43ym5dWT_vDNH2ZNtJIueksvYM belongs to a playlist. Check the FAQ of the plugin or send error messages to support.
Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.