Hello!
Ternesz Dénes vagyok 14-éves, Budapesten élek és szeretem a motorokat. Én azért választottam először a rigákat kezdő motornak, mert nagyon olcsó!(ez volt régen)Mikor az első motorommal egy verhovina moto50-essel elkezdtem motorozni persze jogsi nélkül, nagyon megtetszett!Közben öszzejött egy simson ami miatt eladtam (én hülye) de nem is baj mert ha nem adom el nincs ez a mini riga. A simsonnak nagyon sok hibája volt köztük olyan is hogy nem volt benne a gyújtás szóval vettem egy (roncsot). Ezt meguntam és eladtam. Másfél évig motor nélkül votam, de 2004.03.07-én jött ez a mini riga. Egy barátom Pollák Gyula találta nekem. Azon a napon megvettük és azzal nyomulok. Most egy hónapra le kellett raknom, mert jogosítványt rakok és nem szaeretném hogy most kapjanak el a rendőrök. Ezért mostanában inkább bütykölöm. A motorokról:A mini az enyém ugyebár. Én szerintem nagyon jól megy. Eddig 55km/h volt amit kihúztam belőle. Ez még nem volt a vége, mert nem üvegeltem még meg. Azért kiváncsi vagyok hogy mit megy!Bajai:A láncot ki kell cserélni, mert túl laza és már nem lehet állítani. A karburátort ki kell cserélnem, mert egyszer mentem vele és leállt, azóta más a hangja. Én az eredetit szeretném. A kilóméterórába kell egy spirál. És szeretnék rá két visszapillantót!

Riga 12:Ezt Pollák Gyula vette kemény 3 ezer forintért egy osztálytársától. Bajai voltak de meg lettek csinálva, persze azóta van új. Régi bajai:a gyújtást ki kellett cserélni, a hengert kellett cserélni, fékeket kellet csiholni(a hátsó még mindi nem jó)és letört az állványa. Mostani baja:a váltó el van állítódva ezt be kell állítania.

Verhovina moto50:Ez a moped Császár Imre tulajdona (már) Ez vol az én régi motorom!Ennek a mopednek csak karburátor gondjai szoktak lenni. Nem nagy dolgok.

Pollák Gyula: Budapesti lakos, 14-éves. Email címe: moto351@freemail.hu
Ternesz Dénes (vagyis én): Email címem: moto250@freemail.hu
Császár Imre: Budapesti lakos 12-éves.

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.