…azt mondtad, hogy ez az élet, s nem halunk meg…”. Ez volt a mi legnagyobb paránk is, mikor Ferihegynél összegyult a Budapestrol induló csapat. A 4-es út nem viccel, s hiába akartuk csupán minimális mértékben érinteni, a két pont, Budapest és Szolnok között legrövidebb út az egyenes, ott meg pont a 4-es út megy.

Albertirsától kb. 10 km-re aztán letértünk egy hangulatos sokadrangú útra, melyen mintegy 15 km-t megtéve Albertirsa immár majd’ 30 km-re került tolünk, így nyilvánvalóvá vált, hogy Gyuri kerékpáros beállításokkal futó GPS-e inkább a teljesítményt és a látnivalókat tartja fontosnak, mint azt, hogy bárki bárhová odaérjen. Ráadásul Rubensékkel megbeszéltünk egy találkozási pontot Cegléden, mely elobb Nagykorösre, majd ismét Ceglédre módosult – szerencsére el sem indultak addig, míg meg nem érkeztünk a ceglédi Lidl parkolójába, és el nem zártuk a benzincsapot.

Abony felé menet különösebb muszaki problémák nélkül kerülgettük a kátyúkat, mindössze hutés céljából álltunk meg néha, s noha elsosorban Gyuri motorjának volt erre szüksége, a csapattagok hátsó része s az én Riga 3-asom sem zúgolódott nagyon a piheno miatt. Gyuri annyira kipihente magát, hogy ereje teljében pikk-pakk lerúgta motorjának jobb pedálját, így a hátralévo utat blokkra támasztott jobb lábbal tette meg. Rubens még Szolnok határában úgy döntött, hogy a karburátor idoszakos átvizsgálását nem halogatja tovább, de nagyjából ennyi kaland után megérkeztünk Szolnokra, ahol már várt minket….


Error type: "Bad Request". Error message: "Bad Request" Domain: "usageLimits". Reason: "keyInvalid".

Did you added your own Google API key? Look at the help.

Check in YouTube if the id PLWr1kxG43ym6qtw2C4ea_H2iqt6fIDHpy belongs to a playlist. Check the FAQ of the plugin or send error messages to support.

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.