Üdv Rigás társak!
A képeken istállóm darabjai láthatók! Arany Rigám, mely tagságom kezdetén került birtokomba. Gyári állapotban van. Nekem lényeges az eredeti állapot. Motorját felújítottam és már meg van hozzá az új első kerék is. Finomítások és találkozóra kész! A következő darab egy Riga4- es típus a képen látható állapotban került hozzám. Nagyon szép darab, de felújított. Mivel nagyon kedvező árban került hozzám ezért nem mondtam rá nemet, kár hogy a fényezése nem eredeti. A motorja egészséges és nagyon jól megy, csak láncot és láncketreket kell cserélnem mert azok elé gázos állapotban vannak. Legalább van velük munkám:)
A többi képen Mini Rigám beszerzésének napján látható, szállítás közben. Ha nem lett volna rajta a sárvédő akkor be fért volna a csomagtartóba! Ezüst Rigám is be fér a csomagtartóba és ő is beszerzése napján látható! Szállítással nincs gond! Gyermekeim társaságában láthatók gyüjteményem többi darabja. SR2, TLF Pannonia, Jawa Babetta és természetesen a Rigák! Végezetül feleségem korall piros Komárja látható kiváló gyári állapotban! A motorok nagyrészt működö képesek, a Mini felújítás alatt áll, de remélem hamarosan gurulok vele!

update 2008.10.02.: Rubens küldött néhány jobban sikerült képet a géppark büszkeségeirol, azaz a sokat látott, és ezalatt Bélapátfalvát is megjárt Riga 4-esrol, valamint a megújulás felé a legjobb úton lévo Minirol.

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.