Mindig különösen nagy öröm, ha olyan képgalériát tehetünk közzé amin nem csak egy-egy motor, hanem egy komplett motor-gyűjtemény látható. Öveket becsatolni, gatyát felkötni, egy szép nagyra hízott képes beszámoló következik, közel 40 képpel!

Riga-3 (1967)

“Anno 2005 környékén egy utcabeli idős néninél egy fészerben láttam meg ezt a korai pumpatartós 1967-es darabot Akkor még azt sem tudtam, hogy milyen motort kaptam, csak a középtámasz hiányzott róla! Sokáig nálam is csak a helyet foglalta, majd utána néztem a típusnak és vettem hozzá egy donort! Nagyon sok munka volt vele, próbáltam mindent típus azonosra visszaállítani!

Riga-4 (1972)

“A Riga 4 -em 1972 es és eredeti fényezéssel rendelkezik! Atomjaira szedtem, majd újraépítettem! Külön most nincs róla fotó, csak együttes a R 3-al! Egerből került hozzám, Zala megyébe.”

Verhovina-3 (1973)

Aztán a Rigák után elkapott a Verhovina láz és itt az eredménye, egy 1973-as Vera 3-as! Igaz a balos doboz itt még nincs rajta! Ebben a projektben a Torma László sok információval is ellátott!

Egyéb motorok

Érdekességképpen a többi mocikról is küldök néhány fotót …persze van azért egy kicsit nagyobb, nem veterán korú is közöttük 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.