Motor és reklám’ kiállítás + Múzeumok éjszakája
A Magyar Riga Motoros Klub 5 éves tevékenységének csúcspontjaként a klub 2 motorja kiállításra került a Közlekedési Múzeumban !

Igen,ezt is megéltük!

A Magyar Riga Motoros Klub 5 éves tevékenységét,számos találkozót és egy OT Expo-t,TV-s és rádiós riportokat valamint (szak)lapokban való megjelenést követően a klub / klubtagok 2 motorja kiállításra került a Közlekedési Múzeumban !

Fontos megemlíteni a két tulajdonost Markót Péter (maresz) – Riga 16/1980 és Potecz Zoltán (poteka) – Riga 3/1967 és a rendezvény/időszakos kiállítás nevét is : MOTOR & REKLÁM – A Közlekedési Múzeum és a Maróti Könyvkiadó közös kiállítása. Megtekinthető : 2008.június 5 – június 29 közt.
Amíg lehet,érdemes személyesen meglátogatni a programot.Exkluzív környezetben és exkluzív motorok társaságában találhatóak ezek a kis motorok ! Kedvcsinálónak néhány kép,Kipe és Maresz múzeumbeli látogatásáról.

Update 2008. június 21.:

A Múzeumok éjszakája idén pont beleesik az időszakos kiállítás idejébe, melynek keretében a Magyar Riga Motoros Klub a Közlekedési MÚzeum és a Maróti Könyvkereskedés felkérésére két járművet mutat be sok más magángyűjtő különleges veteránmotorja között.
Érdekesség, hogy csak minket kértek fel erre a megtisztelő feladatra, azaz semmilyen más kismotor nem kapott helyet a kiállítóteremben! Ha végignézitek a képeket, akkor látszik igazán, hogy milyen, veteránszemmel igen erős mezőnyben, és milyen jó helyen villantunk a Rigákkal! A képek ma este, a Múzeumok éjszakáján készültek, azaz minden bizonnyal ez a klub történelmének leggyorsabb híradása 🙂

Update 2008. június 25.:

Kipe is elküldte a Múzeumok éjszakáján készített képeit. Szerencsére ö inkább a parkoló jármuveit fotózta, míg én (poteka) a bent kiállított gépekre fókuszáltam. Így az sem marad le semmirol, aki esetleg nem tudott résztvenni az eseményen. De legközelebb nincs kifogás! :))

Kipe és Poteka

Jelenleg 2 fényképész képeit láthatjuk a kiállításról, íme:

obe

Poteka képei

km22

Kipe képei

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.