Sziasztok!

Azt hiszem ahhoz amit Rubens szépírói tehetséggel leírt, nem igen van mit hozzátenni.

Ez a három nap, amire jó néhányan vállalkoztunk izgalmakkal teli nagy kalandot jelentett mindannyiunk számára. De egyikünk sem bánta meg, sőt hazaérkezéskor kissé szakadtan és fáradtan, de nem titkolt büszkeséggel én magam csak azt ismételgettem: MEGCSINÁLTUK – MEG-CSI-NÁL-TUK!!!

Köszönet a szervezőknek, köszönet az elődöknek aki előttünk már két ízben is elmentek erre a nagyszerű eseményre, és köszönet a Klub minden egyes tagjának aki akár tevékenyen akár pedig gondolatban közreműködött és velünk volt, vagy éppen értünk tettek bármilyen dolgot. Mikor hazafelé Rubens gépe átmenetileg kilehelte a lelkét, jó érzés volt tudni, hogy a segítség sem marad el.

Kár, hogy idén csak én képviseltem a Miniseket (úgy tudom, tavaly hárman is voltatok) de talán legközelebb (ha a rendkívül szimpatikus Bélapátfalvai Motoros Klub újból meghív bennünket) több Mini is ott lesz majd.

Elsőbálozóként azzal összegezném: nagyszerű klub, csodálatos csapat és nagyon lelkes, segítőkész klubtagság és vezetés.

Error type: "Bad Request". Error message: "Bad Request" Domain: "usageLimits". Reason: "keyInvalid".

Did you added your own Google API key? Look at the help.

Check in YouTube if the id PLWr1kxG43ym42c0AV0N2cntvvmGegqY78 belongs to a playlist. Check the FAQ of the plugin or send error messages to support.
Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.