Mi szombat este 8-ra értünk le. Addigra a Miskolci különítmény már nem volt ott, elindultak haza. Látogatásukról Poteka csak ennyit mondott, rég röhögtem már ennyit és Németh Gyurival sem találkoztam már ő is elindult haza.

Szóval megérkeztünk szombat este, Bíró Laci, Poteka, Maros, Rubens, Váradi Balázs és Rigapeti (bár vele sokáig nem is futottam ott össze) volt akkor még ott. Gyors sátorverés, kaja, körülnézés stb és már sötét is van, vége a 10 órás koncertnek is és csapatunk a színpadon gyülekezett mert a Bélapátfalvi főrendezővel klub kitűzőt cseréltünk, mondtam pár mondatot ők is elismerték a fiúk teljesítményét (egyébként, mondták ezt Rubensék nekem, már péntektől érezték és gyakorlatilag a rigás csapat volt ott a “mama kedvence brigád” a rendezvényen, ajándék VIP ebéddel megvendégelve, sikert és ovációt aratva a szombati motoros ügyességi versenyen való indulásukkor, gratulálók hadával körülvéve).

Este 11 körül Bíró Laci elindult haza, Balázs kísérte egy darabon a robogóval, ami jobb fényerővel rendelkezett a sötét erdei-szerpentines utakon, mint a Riga. Maros visszavonult a sátorba pihizni onnan hallgatta a színpadról hallatszó zenét.

A Zorall zenekar fantasztikus hangulatot csinálva és ekkor jött az első sokk, a zenekar frontembere a két szám közti átkötő szövegben egyszer csak megkérdezte hogy hol vannak a rigások és reméli még itt vannak és jól érzik magukat. …ez és még ilyen utalás még vagy kétszer, háromszor volt halható az átkötőkben (Nem Simson, nem Harley…csak a Riga) a közönség nagy ovációja közepette.

Mivel nemvolt nehéz minket kiszúrni (póló, sapka) jöttek is a hátbaveregetések, “faszák vagytok”-ok,stb valamint az akkor már erősen apadó borunk + 2-3 unicum kört követően valami “hódolónk” kezünkbe nyomott egy kanna bort, “húzzátok meg wazze” parancs szóval…ennek és a zenekar jó értelembe vett velünk való jópofizásának hatására csapatunk (ekkor már Balázs is visszatért) konkrétan padlót fogott…felbátorodott, benyomult a kordonos részbe és a koncert végén a Zorall zenekar összes tagjának + a vokalista/tűzköpő lányoknak (ugye Rubens 🙂 )átadott egy-egy riga klub kitűzőt amit azonnal felraktak maguknak, nagy örülés, sztorizgatás, sztorihalgatás az énekes egykori motorjáról (ugye nem kell mondanom a típusát)…stb, stb… fantasztikus volt…csak azt a jó félüveg egri borocskát hagytam akkor ott el véletlenül valahol.

Szuper volt, mi pedig már nagyon-nagyon nem szomjasak, és mit csinál ekkor a jó Rigás ? Motort, azaz Rigát indít szivatóval(többet is) …Maros sátrának bejáratától kb. 1 méterre aki bent kuksol.Ui.: Bocsi Maros, akkor már kevésbé figyeltünk a részletekre Mondjuk arra azért igen hogy motorozás már ne legyen csak pöfögtetés álló helyzetben és ezt követően egy nagy séta hogy tisztuljon a fej.

Lefekvés, alvás és reggel elég nehézkes kelés, de annál viccesebb fejekkel.Némi kis kaja, búcsú Rigapetitől aki kicsivel korábban indúlt mint a többiek.

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.