Ungor Gàbor  makulátlanul szép állapotú R16 -os motorjáról küldött képeket valamint Komar mopedjéről is, ami szintén irigylésre méltó állapotban van. Néhány sort is mellékelt leveléhez, íme :
“Kb egy éve vásároltam egy Riga 16 ost kicsit felújítottam, így már  ketten vannak a Komár 2 -vel !”

Tagged with →  

3 Responses to Riga és más

 1. Ati szerint:

  Szia Gábor!
  Gratulálok szépek lettek a motorok, különösen a Riga 16-osod.
  Ilyenen tanultam ‘motorozni’ , és nemrég sikerült újra beszereznem egyet, amit szeretnék kicsit gatyába rázni. Az alapszíne megegyezik a te 16-od-éval, de itt-ott átkenték, emiatt újra festem.
  Azt szeretném kérdezni megadnád-e milyen színkódokat használtál, és honnan szereztél be alkatrészeket (berúgó karra gumi, kormány-gáz markolat gumi, sárvédő gumi, tank matrica-felirat).
  Még1× gratulálok a motorhoz.
  Előre is köszi a válaszért.
  Üdv
  Ati

  • ungor Gábor szerint:

   Szia Ati!Örülök hogy tettszik a moci,én kint dolgozom francia országban de dec 12után othol leszek.elküldöm majd a festék szinkodjàt,meg a matricás cimét.a sárvédögumit neten vadásztam,(nehèz ügy)markolat gumit egy motoros boltban vettem.addig is minden jót!majd jelenkezem.Üdv Gabi

   • ungor gábor szerint:

    Szia Ati.elkűldöm a szín kódokat,STANDOX a festék gyártó. A barna szín Renault 171 BA.Az arany Renault 118 BA.A festő sablont és a váz matricát Nyergesújfalu Petőfi S u 17 ,Szabó Józsefné től rendeltem.minden mást a neten bogarásztam össze!sok sikert a felújitáshoz!Üdv Gabi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.