Szíves meghívásnak tettem eleget e napon. 10 óra magasságában az égboltra tekintve az idojárás bizakodásra adott okot, noha a szél fújt és a homérséklet sem volt túl magas. De egy Rigás az ilyentol meg nem ijed, és nekivág az útnak. Így is történt. Kisvártatva Nagyezsdát kiszereltem 20:1 arányú maros.mixszel, és nekivágtam a mközel 50 km-es távnak. Közben a rendezvényen már be is mondták, hogy egy Riga és büszke gazdája útban van oda. Rendben meg is érkeztem, a rendezvényre, ahol rendkívül szíves fogadtatásban volt részem.Végre személyesen is megismerhettem Szabó Dezso (dezso) klubtársunkat, aki azonmód meghívott a Verhovina Motoros Team asztalához, ahol rendkívül ízletes bogrács-gulyást ettünk. Sok kérdésre kellett válaszolnunk. Megtekinthettem a többi veterán motor mellett dezso kompromisszumokat nem ismero módon patika állapotúra restaurált Verhovina 4-esét is. Egy-két kör a pályán Nagyezsdával, egy kis beszélgetés, majd eredményhirdetés következett. A Verhovina Motoros Team csapata a tisztes 3. helyezést birtokolta.

Fél 4 magasságában hazafelé vettem az irányt. A motor csendesen duruzsolt, közben reménykedtem, hogy nem ázom el komolyabban. Persze a csepergo esoben hamarosan szertefoszlott ez a reményem. Kissé elázva, de esemény nélkül landoltam itthon.

Szép nap volt ez is. Köszönet illeti dezso klubtársunkat és kedves családját a vendégszeretetükért. Jövore ugyanekkor, ugyanitt, és talán több Rigával.

biro73

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.