(Rövid beszámoló, annál több kép)

Igazából nehéz dolga van a hírmondónak, akinek erről (ezekről) a bulikról kell beszámolnia. Mindig a megszokott helyszín, sátrazás, mindig a megszokott rendezőség és mindig a bejáratott jó hangulat és lazaság, tókerülés és kirándulás a környéken, már-már szertartásos fagyizás mindig ugyan abban a cukrászdában, minden este (nem, mert nem csak este) sörözés, iszogatás, Gyuri pálinkája, kaja a helyi büfék valamelyikében  és esténként éjszakába nyúló beszélgetések….és mégis mindig kicsit más.

Ami állandó, az az Old Motors csapata, az FMBK Fóti Gyulával, a rengeteg magyar motor és  a sok ismerős, és már nyugodtan kijelenthető, – mi Rigások, mi is fix pontjai vagyunk ennek az eseménynek. Mindig más az időjárás, hol jobb – hol rosszabb, mindig más a létszám, hol több-hol kevesebb és értendő ez a nagy rendezvényre, de ránk Rigásokra is. De ha itt vagyunk úgy érezzük megérkeztünk, amikor Pünkösd magasságában lemopedelünk ide, érezzük, megérkeztünk a haverok közé, a motorosok, veterán motorosok színes kavalkádjába és igen, indulhat az az-évi veteránmotoros szezon is. Idén is így volt ez!

a végére egy kis videó:  http://<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmagyar.riga.klub%2Fvideos%2F1869091863412877%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.