Tisztelt Riga Motoros Klub!

Mellékelten küldök néhány képet a motoromról a galériába.

A motor rövid története:
Még a 80-as években vette édesapám (a kártyája a mai napig megvan valahol), és rendszeresen járt vele munkába, Ferihegyre.
Később bátyám örökölte a motort, amit el is nevezett OsztRigának, ő is használta, mielőtt a garázsba került. Ekkor még kicsi voltam, de már elkezdett érdekelni ez a gépezet. A növekedésemmel szinkronban nőtt a kíváncsiságom is addig, míg, 7 állva töltött év után kiemeltük a motort a garázs mélyéről. Azóta bátyám és apám segítségével gondozom, és hajtom meg néha.

Szerelni mindig volt mit rajta (mint ahogy a jó Rigán), úgyhogy soha nem unatkoztunk vele. Én mivel nem vagyok nagy motoros, és mivel a garázs messze van a lakásunktól, tulajdonképpen azért van még meg, mert családi ereklye. Ha van valamilyen Rigás találkozó, akkor előveszem, és megmutatom, de nem nyúzom, kímélem. A nyereg alatt látható kapcsolót bátyám építette be, a kapcsoló a gyújtást hivatott megszakítani (alternatív leállító a dekompresszor mellett). Ezen kívül mivel mindannyian a korhűség hívei vagyunk, a motoron semmilyen változtatást nem végeztünk el.

Összefoglalva családi ereklye, most rajtam a sor, hogy gondozzam néha. Eddig csalódást nem okozott.

Üdvözlettel:

Nagy Dániel

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.