Sokan tudják, hogy jó kapcsolatot ápolunk a hazai autós újságírás egyik legfontosabb szellemi műhelyével, a Totalcar.hu-val és a portfólió többi tagjával, úgymint a Totalbike.hu-val és a kapcsolódó blogok szerkesztőivel. Annak idején az osztrák túrához is Zách Daniéktól kértünk segítséget a külföldi, rendszám nélküli mopedoláshoz. Végül aztán fordult a kocka és a hozzánk beérkező hivatalos választ osztottuk meg velük, hátha így mások is bátran nekivágnak.

Volt már nagy Riga-teszt a Totalcar-on és többször megemlékeztek már kisebb-nagyobb őrültségeinkről, amiből persze bőven van az elmúlt 12 évből. A legutóbbi osztrák túrára még hívtuk is a srácokat, hogy általunk adott kölcsönmotorral vegyenek részt a túrán, de aztán ez nem tudott létrejönni.

A túráról viszont Facebook-on és élőben, telefonon is bejelentkeztünk. A tapasztalatokról, élményekről a Totalbike blogcsaládba tartozó moped.blog.hu-n mesélt Kipe, és Tuti úr, fogadjátok szeretettel:

http://moped.blog.hu/2015/09/04/riga_mopedekkel_ausztriaba_elmenybeszamolo_beszelgetes_kiss_peterrel_a_riga_klub_elnokevel_es_rago_i

E poszt szerzője egy álmos munkahelyi délutánon egyszercsak a totalbike.hu-ra kattintott és meglepetésre önmagát látta a címlapon, ami azért nem mindennapos eset – a friss interjú ugyanis címlapon kezdett és illusztrációként az a kép került ki a cím mellé, amelyet Kipe útközben az R3 kormánya fölött kattintott és Potekát, azaz engem ábrázol, ahogy klubpólóban a felmálházott R22-vel gyűröm a kilométereket és szárítom a törölközőmet.

 

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.