Mr2t saját készítésu képei mellett egy csokorba gyujtöttük a jórészt általa a neten fellelt képeket is. Valamint időközben érkezett egy újabb csomag, jellemzően a Mini tervezése körüli evolúciós fázisokkal. A képek folyamatosan jönnek, a legújabb pakkban múzeumi képsorozat, több részletel a gyönyöru Riga 1-rol, valamint egy talányról, ami részleteiben ismeros, de így egészben teljesen idegen számunkra.

Úgy alakult, hogy Mr2t klubtársunkat munkája Lettországba szólította. Ha már huzamosabb ideig ott tartózkodik, természetesen nem maradhatott ki szeretett motorunk alkatrészforrásainak felderítése, illetve a múltat orzo múzeum meglátogatása.

Ebbol látunk egy folyamatosan bovülo képes beszámolót, amibol egyértelmuen kiderül, hogy igazi kánaán a hely minden Rigásnak!

A neten jórészt szintén Mr2t által felkutatott képsorozat pedig a Riga-sorozat eleddig hiányzó láncszemeit tárja fel – avagy van élet a 3-4-12-16-22-es mágikus számsoron kívül is! A Mini-saga a Mini törpemotor számtalan változatát mutatja be, úgymint teherszállító, összecsukható, kiskereku és egyéb Miniket. Mr2t a legfrissebb képeivel szinte éloben tudósít a Riga-gyárnak egykor otthont adó épületegyüttes pusztulásáról, képekkel! További képek és folyamatosan érkeznek! Kommentek és leírás a képek alatt található!

Mr2t & Poteka

Saliekamais-MINI

A Mini-saga

obe

mr2t képei

obe

A Riga-gyár épülete és rövid története

obe

netes képek

ltifuflookolbsy5

Újabb képek a múzeumból és innen-onnan

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.