Új helyszínen találkozott minden olyan lelkes Rigás, aki el tudott és el is akart jönni személyesen is beszélgetni. A fénypontot áttételesen és ténylegesen is Mr2t jelentette, aki talpig kék karácsonyfaizzóban jelent meg, a műkődéséhez szükséges 230 Voltot pedig a hátára kötözött inverter szolgáltatta.

Előkerül a 22-Mini kédergumi próbanyomata, a 14 méternyi csodát hosszasan tanulmányoztuk, majd a kédergumira legéhesebbek között ünnepélyesen felosztottuk, felavatva ezzel az utángyártási folyamat első állomását.

Beszéltünk a 2011-es szezonról is, amiről már most biztosan állíthatjuk, hogy a legsűrűbb és legizgalmasabb lesz a klub történetében. Márciustól egészen késő őszig lehet majd válogatni a programok közül vidéken és Budapesten egyaránt. Túrák, kiállítások, családi nap és megannyi más közül választhattok, így mindenki megtalálhatja a habitusának megfelelőt. A legfontosabb a 2011 márciusi Hungexpón való megjelenésünk, melyre színvonalas élőképet kell villantanunk. Ötletek vannak, de bárki javaslatait, ötleteit, tanácsait szívesen vesszük, ugyanígy a felajánlott segítséget is akár anyaggal, akár élőmunkával kapcsolatosan.

A klubsörözéses szezon következő állomásaként 2011 januárban találkozunk ugyanitt, várunk mindenkit szeretettel!

Poteka

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.