Üdv minden mopedosnak!

Még régebben több alkatrésszel elhoztam egy s52-es blokkot egy háztól, akkor született a gondolat, hogy kellene szereznem egy vázat hozzá. Most ez is megvan, egy türkiz kék Riga 4-es formájában Riga tulajdonos lettem.

Végigolvasva a régi Riga 4 fórumot, most szolgálnék egy kis érdekességgel a klub tagjainak. Ugyanis tavaly arra jutottatok, hogy az 1972 és 73-as évjáratú Riga 4-eseknek már nincs beütve szám az ülés alatt. Azt hiszem megvan a hiányzó láncszem, nekem az ott lévő számsor 72-re végződik. Az üléshuzatom fekete, nincs rajta Riga felirat, az ülés alatti üreg szája pedig még nincs kibővítve. A hátsólámpa már a műanyag búrás, ami persze el van törve.

Gyári festésű a gép, de kissé leharcolt. A babettámnál mondjuk szebb, én így is eljárnék vele.:) Egyenlőre az a cél, hogy működjön, utána majd eldől a további sorsa. A magas kormányos Rigák is tetszenek, ha beválik ez a gép lehet veszek mellé még egyet hogy ne unatkozzon.:) A hengerfejet nem én fordítottam meg, valami szerkezetben szolgálhatott egykor. Összedobtam valamennyire.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.