Pár nappal ezelőtt történt, hogy GrafUr elnökúrhoz befutott egy e-mail “FELAJÁNLÁS A

RIGA KLUB RÉSZÉRE!” tárggyal.. Na, ment is az e-mail az alelnöknek, rögtön válasz is a felajánlásra, hát persze hogy élünk vele. 🙂 Borics Tamás kolléga (akit ezen felajánlása révén rettentően tisztelünk, és ez úton is köszönjük neki az alkatrészeket!) felajánlotta a klub javára az összes riga alkatrészét és félkész motorjait. Ez mint egy 6-8 darab szétszedett-félkész Riga blokkot, 1 félkész lowrider rigát is, továbbá temérdek alkatészt jelent. Mindezen óriási kincs sorsa a kidobás lett volna, így tulajdonképpen meg lettek mentve ezek az alkatrészek.
Pár nappal a levél megérkezése után már indultunk is Kipével az alkatrészekért, nagy kíváncsisággal, mégnagyobb örömmel és izgalommal. Jászjákóhalmára kellett indulnunk, ami történetesen fél úton van Eger és Bpest között (így egyszerre indultunk a két városból :))
Nos, a látvány mesés volt, a rengeteg előkészített blokk már várt minket, fényképezkedés, és hosszas beszélgetések után kiderült, hogy miért is válik meg Borics Tamás eme fantasztikus alkatrész halmaztól. Nos, azt hiszem ez is egy siker történet, az ok és a végeredmény a képeken látható. Egy ötven köbcentis csopper volt Tamás álma, és bizony ez a megtestesült álom is kigurult a fészerből! Sőt, mi több, meg is hallgattuk az 50 köbcenti 4 üteműen doromboló hangját, és talán mindannyiunkban maradandó élményt hagy ez a mini csoda. 🙂 Ötven köbcentitől ilyen mesés hang?! 🙂 Így talán érthető a váltás a rigáról a vadi új csopperre..
A képeken még az Egerből megtett oda-vissza útról is láthattok pár képet, arról, hogy milyen jó is tej sűrűségű ködben vezetni! 🙂 (ha nem is jó, mindenképp izgalmas! :))

Nos, remélem minden alkatrész megtalálja a neki szánt legszentebb helyét, ahol a lehető legtöbb hasznát teszi az új tulajdonosnak, és talán ezzel az alkatrész mennyiséggel több motor lesz képes kigurulni a találkozókra! Ebből már remélem ki lehet olvasni, hogy az alkatrész a klub tagok számára áll rendelkezésre. Persze a készlet korlátozott, de amíg tart sokat segíthet a rigásokon! 🙂

Mégegyszer köszönjük Borics Tamásnak nagy lelkű felajánlását, és reméljük, hogy minden kidobásra szánt alkatrész hasonló sorsra jut.. 🙂 Lehet, hogy valakinek épp arra van szüksége!
Pictures&Text By President GrafUr

 

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.