A Veterán Autó és Motor magazin idei, 2020 januári lapszámában szerepelt egy, a klubunkból ismerős Delta RMR24 -es amely különlegessége hogy mindösszesen 2500 métert futott. Nos, ebben a cikkben a lap 56. oldalán van egy fotóba illesztett apró, kertes írás, ami többek közt arról (is) számol be  hogy az aktuális lapszám Keres-Kínál rovatában is van egy kevés kilométeres Delta az eladó motorok hirdetései között, tizenhét kilométeres futásteljesítménnyel. Ez az a motor!

Üdv!  Ez a Riga Delta a Veterán Autó-Motor újságban volt meghirdetve. Debrecenben volt maga a motor, de az előző tulaj elmondta, hogy eredetileg Püspökladányból való az apósától. Ebben az az érdekes, hogy Püspökladányiak vagyunk, szóval ide is került vissza. Furcsállom, hogy a motoron van jobbos tükör és rendszámtábla tartó. Mivel a motor le volt takarva, ezért gyönyörű esztétikai állapotnak örvend. Az órájában mindössze 17,9 kilométer található. 1987-es évjárat.
Szabó Attila, Püspökladány
Tagged with →  

3 Responses to Ismét egy gyöngyszem! (17 km)

 1. McLeod szerint:

  Már megint egy nagyot mondó verseny győztese a futott km-ről csak akkor minek van annyira lesliccelve a karbin a csavarok feje.Érdekes.máskor figyeljünk oda az apró részletekre ha már fotót készítünk.

 2. kipe szerint:

  Ezeknél a (minőségű) motoroknál sajnos simán benne van a pakliban hogy egy ennyi futott km megtétele után le van gyilkolva a csavar feje…….abba a több mint 30 évben és abban a 17 megtett kilométerben, ki tudja hány karbipucolás, állítás, stb volt 🙂

  Kipe

 3. osztriga szerint:

  Pont ilyenem volt 88-ban. Ugyanez a szín, körlámpa. Azon is volt tükör mindkét oldalon. ❤️❤️❤️

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.