index

A Budapestről tartó kemény magnak a szombat reggeli  út gyakorlatilag esemény mentesen zajlott, leszámítva azt az apróságot hogy pont akkor volt egy baleset az M7-en amit lezártak a Balaton irányába és annak teles forgalmi a régi hetes útra terelődött (…)

Ez most egy kicsit megkavart találkozó volt, abból a szempontból hogy nem egy állandó és fix létszámmal rendelkezett a csapat, hanem gyakorlatilag folyamatosan változott az összetételünk. Volt az a néhány fiú aki lábon jött Pestről két napra és volt aki családdal/autóval jött, vagy az autó mögé még feldobott egy Rigát is az utánfutóra 🙂 Valaki csak pár órára, valaki csak egy napra nézett be. Volt aki veterán nagymotorral, voltak akik modern gyorsasági géppel látogattak meg minket és ismét örömünkre szolgált hogy olyan klubtagok is jöttek a közeli Székesfehérvárról akikkel itt, Agárdon szoktunk csak találkozni és friss “első bálozónk” is volt 🙂

Egy közös volt bennük, mindenki jól érezte magát a hétvégén! Családias, kellemes időtöltés volt motorozással, kis fürdéssel a tóba, fagyizással és sok élménnyel.

Képgaléria 1: (idén is a szokott, fás-ligetes részen vertük le sátrainkat az agárdi Park kempingben)

WP_20160625_008 WP_20160625_005

Képgaléria 2: (a találkozó járműparkja, néhány képben)

Képgaléria 3: (irány fagyizni, át a túloldalra – Sukoróra, majd vissza a táborhelyre)

rig.agard0010

Képgaléria 3:  (kaja, pia, duma….sör)

rig.agard007 rig.agard0011

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.