Helló! Itt vannak a képek végre. A motort vaterán vettem magamnak karácsonyi ajándéknak. Fehérorosz osztálytársam mesélte hogy van neki kint egy Kárpátija. Kíváncsivá tett, hogy milyen lehet, aztán végre lett nekem is egy. Egy hagyatékból került elo és az örökös eladta a Babettákkal és a Pannóniával egyetemben.
Nem sokat tudott a motor eloéletérol, csak hogy a nagybátyja volt az elso tulajdonosa és rég nem használta. A kevés használat éppúgy meglátszik rajta mint a sok állás. Szegény motor fenekét érte az eso, a felnin nagyon meglátszik, a sárvédo mentheto. Teljes takarítást még nem kapott, részben a bácsi által rákent olaj részben a gyári konzerválás miatt utolsó csavarig szét lesz szedve, így a hibákat is ki tudom javítani. A hosszú álmából kis takaritás és benzin után elsote beindult. Az elso 100 km után megvannak a hibái, együtt lehet élni vele, jó kis motor ez!

Kárpátit a Népnek!

Évjárata: 1986. 3.
Vázszám: 46386 Adattábláról többet nem tudok leolvasni.
Motorszám: 90 4 90 86 bal blokkfélbe beleütve, ezenkívül a karburátor mellett 45-ös szám beleütve. Párját nem találtam a jobb blokkfélen.
Üdv: Heincz Martin

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.