A Riga Klub vidéki terjeszkedését elosegíteni és a Rigákkal, Verhovinákkal kivonulni egy ilyen rendezvényre, nagy öröm egy megrögzött Rigás számára… Foleg ha ketten is vannak. Maros Rigástársunk kedves feleségével és az elmaradhatatlan Transporterrel fél 9 tájban érkezett Pétervásárára, hogy a rendezvényen közösen vegyünk részt. Gyors élménybeszámoló az új Rigás élményekrol, majd a Tranyó háruljából elokerült egy Riga… Kérdem én: Hát ez? Itt is van boven. Maros bácsi válasza: Ez itt maradt. Nála a gépkocsiban mindig van Riga kéznél, ha a kocsi lerobbanna. A Riga úgy sem fog.

De ha már itt van a Fekete Villám, akkor vigyük ot is magunkkal. Mivel ez üzemanyaggal is ki volt szerelve, nekem jutott ama megtiszteltetés, hogy kimotorozzak vele a footballpályára, míg Maros a felmálházott Tranyóval a többi Rigát, Verhovinát kiszállította.

Felállítottuk a standunkat, elokerült a molinó is, majd sorra válaszoltunk az érdeklodok kérdéseire. A rendezvényen volt fozoverseny (mi is ettünk ízletes ételeket), tuzoltó- rendorautó, rallye autó bemutató, karatésok, festok, szóval minden ami csak lehet. Délután, mikor már ritkult a tömeg, mi is felkerekedtünk, hogy gépeinket hazaszállítsuk.

Köszönet illeti meg Maros Rigástársunkat a szervezésben való részvételéért, valamint ezért a szép napért.

biro73

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.