Gyönyörű napsütés volt előtte napokig, aztán amikor elérkezett a hirtelen, gyorsban lebeszélt forgatási nap, országszerte leszakadt az ég.  A budapesti “keménymagot” sikerült gyorsba összetrombitálnunk a péntek délutáni forgatásra ahol mint az várható volt az időjárás előrejelzése alapján, dörgött-villámlott és esett az eső országszerte, mi is tartottunk forgatás közepén egy jó 20 perces kényszerpihenőt. De  a lényeg már megvolt, riportok, statikus és dinamikus felvételek, stb. Aztán az eső elmúlását követően hátra volt még pár apróság még egy kis beszélgetés a motorok nyergében, motorokról és kész is voltunk.

….gondoltuk mi, de mégsem. Mert végül mégsem ment le az anyag az ígért hétvégén adásba és még további jelenetek felvételének lehetőségét kérte tőlünk a stáb. Garázsból elővevős, szerelgetős  és sztorizgatós képsorokat akartak. Figyelembe véve, hogy mindezt a nyári szabadságos-nyaralós időszak kellős közepén kellet egyik napról a másikra prezentálnunk nem is volt olyan egyszerű feladat, de megoldottuk és  kis szervezés után meg is kapták azt amit akartak és ekkor már az ég sem szakadt ránk özönvíz méretű esővel 🙂

Szóval, egy izgalmas és jó hangulatú forgatáson vagyunk túl aminek részleteit előre láthatólag vasárnap (2020.08.09-én)  láthatjuk az ATV-n futó  Heti Naplóban,  Sváby Andrással.

2 Responses to Forgatáson jártunk

  1. poteka szerint:

    Az esőben valószínűleg bekaptam valami koszt a karburátorba, mert a délutáni csúcsforgalomban hazafelé kétszer lehörgött a technika és elég dadogós volt a gyorsítás is. De nem volt kedvem azon a környéken (Kőbányán) szétborítani, ráadásul dörgött az ég is, így simán csak leszartam a dolgot. És milyen jól tettem, mert mire a Népligethez értem, kidolgozta magából és onnantól úgy ment, mint a sárkány – szóval, ahogy szokott. Lehet, hogy a budai motor nem bírja Pestet? 🙂

  2. poteka szerint:

    Ugrásra kész motordiagnoszták kedvéért: szikra végig volt, és ha lenyomtam az úsztatót a dadogós gyorsítás közben, akkor sem történt semmi, valamint a gyertya száraz volt mikor lehörgött. Így biztosan a főfúvókán próbált meg átpréselődni valami nem odavaló, lehetett az akár víz is, de a Forma 1-ben is hűtik közvetlen vízbefecskendezéssel a hengereket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.