Egy csokornyi beszámoló és kép a Nagyvenyimi napról mely egy kis közös motorozást is magába foglalt a Dunaújvárosi Duna partra.

Beszámoló I.

“Rögtön az elején, köszönjük Ferinek és fiának a remek vendéglátást! A jó beszélgetéseket, remek hangulatot, a kis házi-gyűjtemény bemutatását, a finom ételeket és a terülj-terülj asztalkám kínálatát, a kölcsön motort, kirándulást és mindent amivel fogadott minket otthonában.  Volt(ak) akik(k) lábon – motorral érkeztek, volt aki  motor nélkül, autóval és olyan is akadt aki az autó csomagtartójában hozta a Rigáját, a lényeg hogy ott lehessünk! Sajnos a kétnaposra tervezett programot az utolsó pillanatban 1 naposra kellett redukálnunk, aminek érthető okokból nem örült vendéglátónk, de sajnos sokszor közbe szólnak a dolgok hiába tervezzünk heteken / hónapokon át ;-(

Ennek aztán az lett a böjtje hogy a két napnyi kaja adagot amivel  Feri várt minket, a maroknyi csapatnak egy nap alatt kellett volna elfogyasztani, mondanom sem kell, mindenki degeszre zabálta magát azon a szombaton. Remek nap volt, köszönjük!”

(Kipe)

A megérkezés és készülődés képei :

Beszámoló II.

“Ez a nagyvenyimi túra újabb bizonyítéka annak, hogy a személyes találkozások, a közös motorozások, és minden amit ezek során élményként megélhetünk, a legjobb közösség összetartó erő.

Feri kedves meghívása már régóta csábított bennünket, végül eljutottunk. Köszönet a pazar vendéglátásért, az ajándékért. A hazainduláskor nagyon jól esett kedves Fiad gondoskodó odafigyelése ami végül is a hazajutásom biztonságát jelentette. Ha akkor azt a komplett hátsó kereket nem viszem magammal, este, esőben Bp. legforgalmasabb helyén egy defektes hátsóval nem igen tudtam(tudtunk) volna mit kezdeni.

A Te gyűjteményedről csak elképzeléseink voltak, most megcsodálhattuk a motorok elhelyezésének jó kifundált praktikájával együtt. Úgy emlékszem néhány idegen márkán kívül talán egy-egy Verhó, ill Kárpáti és a többi Riga meg minden ami hozzá tartozik.

Kár, hogy a többségnek csak egy napra futotta az idejéből és nem maradhattunk ott másnapra is.  Az időjósok sem biztattak, de akik elmentek hozzád azok olyanok voltak akik bíztak benne, hogy a motorjuk nem cukorból van és a hátizsákjukba be tudtak tenni vízálló rucit. Az eső  lógó lába végig rugdosta a sisakunkat de csak Százhalombatta környékén kólintott fejbe igazán. Ezt még tetézte a besötétedés és a márka parádésnak éppen nem nevezhető világítóképessége.

A hazaút során Kipe vállalta a söprögető szerepet, ezért  nem az M 6-oson indult, de valahogy az elnöki limuzinnal elkerültük egymást. Két dolog lehetett vagy olyan gyorsan mentünk, hogy nem ért utol, vagy oly lassan, hogy elsuhantában nem vehette észre a botorkálókat.

(Maros)

A “varázs-garázs” képei :

nagyvenyim007 nagyvenyim10 nagyvenyim21 nagyvenyim005 SAMSUNG DIGITAL CAMERA nagyvenyim31

 

És végül, de nem utoljára – a kirándulás  képei :

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.