Sziasztok! Gyűjteményemben 13 motor van, ebből 2db Riga. Egy Mini és egy 22-es.

Mindkettő tökéletes állapotban a Mini egy “0 Km”-es motor,  teljesen eredeti, gyári, sosem használt! Ennek így kell maradnia az utókornak. Szerintem ez Magyarország leg eredetibb, tökéletes darabja.  A Riga 22-es is hibátlan, viszont a két sárvédője újra fényezett, de műszakilag hibátlan a gép. Ebben mindössze 2.000Km van.

A Mini-ről még annyit, hogy kb 5 éve vettem. Teljesen véletlenül bukkantam rá egy hirdetésben. Le sem merem írni, hogy mennyiért vettem. Na jó! Elmondom. 38.000.-ft ért. El sem hittem, hogy ekkora szerencsém van. Szerintem ez a Vasedény vagy a Keravill boltból egyenesen a sufniba került. Indítás nélkül. Ilyen csak egyszer van az életben, hogy ekkora mákom volt. Miután megnéztem, megírtuk az adásvételit, betettem az autóba, becsaptam az ajtót és rohamos gyorsasággal eltűntem az adásvétel helyszínéről, nehogy meggondolja magát az eladó. 😂🙂
Kíváncsi lennék rá, hogy mekkora értéket képvisel ez az eredeti, nullos, karcmentes Mini. Amúgy is nagyon ritka, de így…….? Szerintem a Riga gyárban (Múzeumban) is örülnének neki, ha ilyen lenne nekik. Ez egy igazi kincs!
Na mit szóltok hozzá? 🙂
Az Izs Tula már nincs nálam, mert nem olyan volt az állapota, ami a gyűjteményemben megfelelő lenne számomra, de küldök nektek erről is képet:
Zsolt Rektenwald

Rigás üdvözlettel: Rektenwald Zsolt.
Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.