Csak a tizenhatos!!!!
Ez lehetne Karsai Zoli klubtársunk jelmondata és a képeket elnézve, nincs is ebben semmi túlzás 🙂
Korábban már mutattunk is be tőle egy 48 km-t futott gépet, de Zoli most egy frissen érkezett motorján keresztül ad ismét betekintést rendhagyó típus-összeállítású és irigylésre méltóan szép állapotú gyűjteményébe.
Nyugodtan mondhatom, hogy naponta több alkalommal böngészem a hirdetéseket szinte minden portalon bízva abban, hogy időben meglátok egy engem érdeklő Rigát. E kitartó keresgélés ismét szerencsével járt! Egy böngészgetésem alkalmával szinte a hirdetés megjelenésének pillanatában megláttam a hirdetés szöveget mely kb így szolt : Eladó 18km-et futott Riga 16-os kerekek nélkül! (egy kepét küldtem is erről az állapotról is)
Természetesen azonnal félredobtam mindent és azonnal felvettem a kapcsolatot az eladóval. Mivel azért kételkedtem a 18-km valóságáról kertem egy képet a fékpedálról. A kép igen gyorsan megérkezett és egyértelművé vált, hogy a motort valószínűleg valóban 18km-et használhattak csak. Így gyorsan átutaltam a vételárat a tulajdonosnak és két hétig reménykedtem, hogy a motor valóban létezik és olyan mint én azt szeretnem (munkám miatt csak két hét elteltével utaztam csak haza).
  Majd eljött a nap mikor érte tudtam menni, és láss csodát: A motor felülmúlta minden várakozásom! Gyönyörű szinte hibátlan. Itt ott a 38 ev hagyott nemi nyomot de annyira minimálisat, hogy szinte meg ma sem hiszem el, hogy mar 2db 50-km futásteljesítmény alatti gyári állapotú Riga 16-osom van 🙂
Ezzel az R 16-ossal így mar összesen 6 db kifogástalan állapotúra bővült a kis Riga gyűjteményem. Íme néhány kép a többi motorról azaz a (jelenlegi) gépparkról:
Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.