SANY0913Kellemes meglepetéssel szolgált Csády Szabolcs barátunk , így az év végi ünnepek küszöbén. Egy tiszteletpéldányt küldött nekünk az autóTechnika Magazin 2015/11 lapszámából amelynek  az 59. oldaltól kezdődő cikkében ismerős fényképek köszöntek ránk vissza. Igen, ezek az Osztrák túránk képei, annak a túránknak aminek Szabolcs is oszlopos tagja volt  🙂

köszönjük Szabi!

A teljes cikk az alábbi linken  olvasható el :

riga_59_61

(a  jobb olvashatóság érdekében javasoljuk, a link megnyitását követően jobbra fent a négyfelé ágazó nyílra kattints rá, azzal tudod nagyítani a cikket)

Végezetül csatolnám Szabi  levelét is amit az újság mellé küldött:

“Kedves Magyar Riga Motoros Klub!

A júniusi osztrák kalandunkról szóló cikkem helyhiány miatt sajnos csak a novemberi számban jelent meg. Ebből szeretnék most nektek egy tiszteletpéldányt küldeni. Úgy érzem életem egyik meghatározó pillanata volt ez a kaland, s örülök hogy egy ilyen remek csapat tagja lehettem. Ui.: Remélem jövőre is van valami fenékzsibbasztó tervetek, mert én már most szeretnék rá jelentkezni!

Mosonmagyaróvár, 2015.XII.12.

Csády Szabolcs”

One Response to Szabi Sigmundsherbergi élménybeszámolója az autoTECHNIKA magazinban

  1. poteka szerint:

    Köszönjük Szabi! Több alkalommal hangosan felröhögtem a hülyeségünket árnyalataiban részletező szófüzéreken, meg is nézem az útifilmet még egyszer :).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.