Négynapos erőpróba a vásárvárosban

2011. március 11-e és 13-a között rendezték meg Budapesti Motor Show-t (fesztivált) a Hungexpo területén.
A sajtóviszhangok elég különbözők voltak a rendezvényről, a felhozatalról a színvonalról és a hazai motorkereskedelem jelenlegi színvonaláról, teljesítményéről ( 2010-2011-ben a béka segge alatt van…sajnos). Egy dologban azonban a sajtó és az ottani közönség véleménye is egybehangzó volt, a veterán motorosok és klubok kitettek magukért…ezért érdemes volt kilátogatni !!!

Események a saját ( Riga klub) szemszögünkből :

Ez baromi jó volt !!!
Óriási köszönet az Old Motorsnak hogy felkérést és lehetőséget kaptunk hogy megjelenhessünk egy ilyen rangos 3 napos eseményen. Nagyon-nagy megtiszteltetés, de bizony nagy feladat is volt nekünk ez, viszont minden percét élveztük. Aki kint volt velünk az előkészületeknél az építéskor, esetleg a teljes hétvégén, állva az érdeklődők rohamát vagy csak meglátogatott kint minket az szerintem láthatta, érezhette ezt. Remek standszomszédokat kaptunk, jókat dumáltunk a veteránosmotoros, motoros élet jeles képviselőivel és nem kicsit büszkén mondhatom : egyenrangú partnerként, barátként fogadtak minket mindenhol.
Rengeteg látogatója volt a klub standunknak, villogtak a vakuk és záporoztak a kérdések…már más ilyen nagyobb eseményt követően is leírtuk, most is megtesszük, a “nekem is ilyen motorom volt” kezdetü mondatokkal már kitapétázhattuk volna a fél “A” pavilont, olyan sokszor hangzott el 🙂

Köszönet mindazoknak a klub tagoknak, a kemény magnak hogy létrejöhetett ez az esemény a klub életében, nagy falat volt de megcsináltuk és learattuk a babérokat !

Kipe

Összesen 6 galériát tekinthettek meg, íme:

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Maros képei

P1070807

Rubens képei

IMG_2275

Grafur képei

imm024_22A

Mr2t Képei

SANY0337

Bíró Laci képei

SANY0339

Kipe képei

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.