Kis tankolás, aztán davaj!

És nincs megállás egészen az elsö lerobbanásig. Így kezdodött minden, kis rutin munka és a motor ismét megy! Azt hozzá kell tennem hogy a hengerfejtömítésem kifújt és emiatt ero alig volt a jószágban, de legalább a kuplungom összekopott és kiválóan muködik. A találkozó 10 kilométerre volt, így nem volt vészes a dolog a szereléshibás motornak. Amint megérkeztem hívtam Pál Attilát, hogy megérkeztem és csatlakozzon. Míg Ö megérkezett addig hozzám odajött egy ember, hogy neki is van Minije és el szeretné adni, én erre azt mondtam, az ára az állapotától függ és hogy látogasson el a riga.hu-ra. Két perc sem telt el és a Delta csodás erosödo hangját meghallottam.

Kis megbeszélés után odatoltuk a gépünket a nagy testvér Ural mellé. Rögtön letámadtak minket, kérdezosködtek és nézték a csodás szovjet gyöngyszemeket. Az egyik veterános meg is akarta venni a Minimet, de hát csak nem adtam. Aztán készítettünk nektek fotókat, amiket itt láthattok. Majd egy kis ebéd és szerelés illetve alkatrész források keresése következett, ami sajnos nem járt nagy sikerrel.

Ezek után visszapöfögtünk a fötérre ahol már nem volt egy darab veterán jármu sem. Mentem egy tiszteletkört, de mivel nem jött utánam Attila így visszamentem a kiindulási pontra, ahol közölte hogy elszakadt a gázbovden. Még csináltunk pár fotót és hazatoltuk hozzá a gépeket.

Miután elköszöntem nekivágtam a hazaútnak, amin már csak kisebb technikai probléma merült fel. Kijelenthetem, a találkozó a kis létszám ellenére jól sikerült, és reklámoztuk a klubot. Jövöre remélem, többen leszünk!

Üdv:

Váradi Balázs

Jelenleg 2 képgalériát tekinthettek meg, íme:

100_1236

Pál Attila képei

YAKUMO DIGITAL STILL CAMERA

Váradi Balázs képei

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.