amts-1

2011-et követően idén ismét meghívás kaptunk  az Old Motors-tól, hogy állítsunk ki az Ő szervezésükben az idei AMTS/Budapest Motor Show-n a “C” pavilonban.  Csütörtök este pakoltunk be, jó hangulatban és viszonylag gyorsan sikerült “összedobni” a standot aztán másnap már jött is az éles bevetés, pénteken már nyitott a rendezvény.

Nagy örömünkre szolgált hogy idén számos olyan újdonságot is sikerült kiállítanunk amik még idáig nem voltak láthatók Klub-Standunkon, kiállításon. Igen, a (többek közt) három tuning motorra gondolunk 😉 de ne feledjük el azokat a srácokat sem, akik szintén ezen a rendezvényen debütáltak köreinkben és velünk voltak szinte mindhárom nap!

A pénteki nap kicsit lazább volt, bár mindhárom napra elmondható hogy a veterán motoros csarnok ahol mi is voltunk, kicsit a nyugalom szigete is volt a többihez képest.  Jó volt ide bejönni az öreg vasak közé az enyhén olaj és benzingőz illatba burkolózott csarnokba, messze a tuningos pavilonok dobhártya romboló basszus dübörgésétől, technó és tucc-tucc ricsajtól és villódzó neonfényektől mentes világban…igaz itt nem voltak autókhoz és motorokhoz dörgölőző hostess-cicababák és aki a sexy car wash-ra volt kíváncsi, annak is vissza kellett ballagni a fent már említett pavilonokba, szóval, itt nyugi volt 🙂

Nem csak bent, kint az épületek közti részeken is volt látnivaló az egész hétvégén:

IMG_1321

Szombat-vasárnap “nagyüzem” volt, teljes erővel dübörgött a rendezvény, az emberek taposták egymást. Nálunk, a klub standon is felpörögtek az események, egymást váltották az ismerősök, klub tagok. Apropó, klub stand. Kicsivel több mint 50 négyzetméteren 17 motort állítottunk ki három fő témában (osztrák túra motorjai, tuning/egyedi gépek és a Riga-Verhó modellpaletta) és ismét megcsodálható volt a metszet motor is, ismét egy emelvényen az egyik főhelyen:

Még egy utolsó mondat a standról sokan megdícsérték klubtagok és sokat látott veterános öreg rókák is a szakmából….mindenkinek köszönjük! Visszatérve a hétvége történéseihez, a vasárnap is gyorsan eltelt csak ezen a napon volt két dolog ami kicsit még változatosabbá tette a kint lévők élet életét, kivittük kicsit megmozgatni Poteka bobber motorját:

…és delet követően megérkezett Zomborácz Iván is a totalbike.hu-tól hogy ezt követően felmenjünk a nagyszínpadra (erről bővebben itt, ezen a linken) röviden csak annyit, – nagy élmény volt és remélhetőleg nem csak nekünk akik fönt voltunk és elmeséltük a kalandjainkat hanem a tisztelt hallgatóságnak is 🙂

Nem csak a látogatók, hanem azért mi is (akik sokan mindhárom napot végigülték kint a klub standon) körbejártuk, körbefényképeztük a teljes kiállítást. Figyelem a képek csalókák mert ilyen tisztán és zavartalanul csak a kapuk megnyitása előttim reggeli órákban lehetett fényképezni hogy tömegjelenetek nélkül, senki ne lógjon vagy sétáljon bele a képekbe 🙂

Színes, szagos, érdekes és nyüzsgő forgatag volt az egész hétvége, de mint mindennek egyszer ennek is eljön/eljött a vége. Tapasztalat, mindig gyorsabban bontunk mint ahogy építünk, ez most is így volt 🙂 és még a végére maradt is idő egy fényképre.

SANY2365

Köszönjük mindenkinek aki ott volt mint résztvevő vagy látogató!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.